Mnenja strank


Boljšega računovodskega servisa kot je RAČUNOVODSTVO VEZENŠEK ne poznam. Servis za mene vodijo že od samega začetka, torej od leta 2010 in sem več kot zadovoljen z vodenjem poslovnih knjig kot tudi z osebnim pristopom do samih podjetnikov. Seveda pri tem servisu tudi ostanem. Servis se naročniku posveti v vsej svoji moči, ima posluh za kakršnekoli težave in probleme, ki jih skupaj rešimo. Torej priporočam podjetnikom, da stopijo v kontakt in v kolikor niso zadovoljni z svojim servisom, da prestopijo k RAČUNOVODSTVU VEZENŠEK MARIJA S.P. vem in verjamem, da bodo več kot zadovoljni.

KOCIPLESK SLIKOPLESKARSTVO, SILVO KOCJANČIČ s.p.


Ob menjavi računovodskega servisa je v našem podjetju nastala velika dilema, koga izbrati. A že ob prvem klicu v Računovodstvo Vezenšek Marija s.p., je dvom izginil. Prijazen pristop gospe Marije, strokovnost, umirjenost, nas je v trenutku prepričal, da postanemo njena stranka in ni nam žal. V letih sodelovanja smo se dobro ujeli, dokumente in ostale zadeve v zvezi s podjetjem, pa imamo vedno urejene pravočasno, natančno in strokovno. Ostajamo zvesta stranka  in z veseljem priporočamo podjetjem, ki iščejo zanesljiv računovodski servis.

GODLER d.o.o., DOMŽALE


Z računovodstvom Marije Vezenšek sodelujem od leta 2014. Ga. Marija ima ustrezna znanja in izkušnje za strokovno vodenje mojih poslovnih knjig. Poleg tega mi je pomembna njihova fleksibilnost in odzivnost.

POSREDNIŠTVO PRI PRODAJI IZDELKOV, ALEŠ FARKAŠ s.p.


Za računovodstvo Vezenšek lahko rečem, da je to servis , kjer se zmeraj posvetijo stranki in jim ne zmanjka časa za razne koristne nasvete. Meni je zlasti pomembno, da so točni, učinkoviti, potrpežljivi, ko je to potrebno in seveda dovolj strokovno podkovani. Tako ga priporočam vsakomur, ki si želi bolj osebne obravnave v tej poplavi raznih predpisov pri nas.

BOJAN BORKO ADIX s.p.


Vsekakor bi vas priporočila, saj sem jaz povsem brez skrbi kar se tiče računovodskih storitev. Vse je dosledno opravljeno, ne malokrat mislite namesto mene, da vse obveznosti pravočasno opravim. Poleg tega se vedno odzovete, ko imam kakšno vprašanje.

ZALOŽNIK BRANKA s.p.


Računovodstvo Vezenšek Marija s.p. je zelo strokovno, hitro, odzivno in popolnoma zanesljivo. Na temeljih svojih dolgoletnih izkušenj in stalnih strokovnih izobraževanj vselej hitro najdejo najboljšo rešitev za vsako stranko. S svojimi strokovnimi nasveti vam pomagajo pri vaših poslovnih odločitvah. So zelo sistematični, natančni, vestni, dosledni, posedujejo obilico strokovnih znanj ter so hkrati toplo človeški.
Zelo jih priporočam vsem, ki ste komajda začeli svojo samostojno podjetniško pot, kakor tudi vsem tistim, ki ste v teh vodah že “pravi stari mački”.

NARAVNI KAMEN IN KERAMIKA IVANKA POLJANŠEK s.p.